ABOUT

Hallo, ik ben Tom Verbruggen.

Welkom op mijn website.

Na het afronden van mijn opleiding als grafisch vormgever ben ik bijna 7 jaar werkzaam geweest bij een groot sign bedrijf als ontwerper en contactpersoon naar de klanten toe.

Ik heb van kinds af aan al een grote voorliefde gehad voor illustreren, daarbij kwam op wat latere leeftijd ook de drang om unieke kleding te vervaardigen. Of het nu t-shirts, truien of accessoires waren, niets mocht zo zijn als degene die langs me stond, overal moest een eigen touch aan zitten.

Na jaren hobbymatig mijn eigen t-shirts en truien te hebben gemaakt, heb ik na veel positieve reacties besloten om in 2015 voor mezelf te starten met een eigen collectie kleding stukken met toffe prints.

Daarnaast kan ik u ook helpen met het vervaardigen van uw creatieve ideeën voor textiel bedrukking voor bijvoorbeeld verjaardagen, uitjes, vrijgezellenfeesten, carnaval en kraamcadeautjes of gewoon met het maken van uw bedrijfskleding.

Ook  de vormgeving en vervaardiging van communicatie middelen behoren tot de diensten. Denk daarbij aan het ontwerpen en realiseren van een huisstijl, flyers, autobelettering, promotie kleding en stickers.

Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met me op.